LA NOSTRA VIDA D'AULA

domingo, 20 de octubre de 2019


El nom de la classe.


Desprès d’uns dies d’adaptació i fer visites a altres espais de l’escola (pati, menjador, sala de psicomotricitat...) ens hem adonat que les altres aules d’infantil ja tenien nom i d’altres com nosaltres no. Així que hem pensat que en necessitem un que ens identifiqui com a grup...


Partim de la pregunta: QUIN NOM US AGRADARIA PER LA NOSTRA AULA? 


En un primer moment, en general, ens resulta complicat ja que molts dels infants encara tenen vergonya, es miren uns als altres però a poc a poc, comencen a sortir idees. També els hi dic que ho poden pensar a casa seva a veure si amb l’ajuda de les seves famílies tenen alguna idea. 


En una altra sessió, na Natalia va anotant les primeres idees a la pissarra i comencen els primers debats. Per dinamitzar la conversa i a una altra sessió, he imprès imatges representatives, que he aferrat a la pissarra per a que sigui més fàcil i visual, d’allò que ha anat sorgint per poder començar la votació.


Però... i què vol dir votació? Els explico en què consisteix i la realitzem. Baix de cada imatge, escric el nom del infant per a desprès comptar quants de vots tenen les imatges. Per facilitar la comprensió del nombre, posem tants objectes com ens indica el nombre i així veiem quina és la imatge que té més vots.



I el nom guanyador és: LES SARGANTANES!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario