LA NOSTRA VIDA D'AULA

jueves, 26 de diciembre de 2019


ARRIBA EL FINAL DEL PRIMER TRIMESTRE...


Ha arribat el mes més màgic de l’any, DESEMBRE, i a l’escola hem realitzat distintes activitats on les famílies i els padrins han estat present. Al llarg d’aquests mesos hem realitzat distintes feinetes relacionades amb els centres d’interès desenvolupats i obres d’art, totes aquestes les hem guardat dins unes carpetes fetes de cartolina i usant la tècnica “d’esquitx”. 







El mateix dia i amb ajuda de les famílies de’n Pau i en Pol vam decorar unes postals nadalenques: dins hi havia un enllumenat fet amb les nostres empremtes i fora una fotografia individual que ens va fer la mestra. A l’aula hi havia un photocall molt xul·lo!





Una sortida que ens ha fet molta il·lusió ha estat anar al cinema, per alguns de nosaltres era la primera vegada que hi anàvem. Hem vist MASCOTAS. Vam estar molt entretinguts tota l’estona. En acabar, vàrem anar al parc de s’illa a esmorzar i a jugar. Tenim molta sort perquè totes aquestes instal·lacions les tenim molt a prop de l’escola, així que podem anar caminant. És tota una experiència!!









Per endolcir una mica més aquest temps, hem preparat uns bombons fets amb llet condensada i coco. Estam fets uns experts! Us animam a fer-los a casa perquè són molt senzills de fer. 





Desembre és màgic per la il·lusió que tenen els infants cap a tot el relacionat amb el Nadal però també és temps per estar amb la família i proposar-nos nous reptes. Nosaltres a l’escola, hem fet una carta amb un desig i vam anar fins a correus acompanyants pels nostres padrins.




I ja per acabar, a l’escola hem celebrat la festa de l’hivern on hem gaudit de distints tallers, dolços i xocolata i obres de teatre. Nosaltres amb els padrins hem representat l’obra de teatre “DE QUÈ FA GUSTA LA LLUNA?”.



BON NADAL FAMÍLIES!!

2 comentarios: