LA NOSTRA VIDA D'AULA

lunes, 27 de junio de 2022

DARRERS DIES D'ESCOLA

aquests darrers dies hem aprofitat per fer moltes coses. 

vàrem pintar les bosses que ens portarem a casa amb els peus i va ser un moment molt divertit. ja que no havíem de pintar estampant els peus, sinó que havíem d'agafar el pinzell amb els dits dels peus i fer moviments. la veritat que s'ho varen passar super bé i varen riure molt. 








un altre dia varem anar a menjar un gelat i després anàrem al parc de s'illa! 


















la família d'en leo ( de la classe dels investigadors i investigadores) vàren venir a l'escola a ensenyar-nos com hem de fer una rcp. ens ho varen explicar d'una manera que fosi fàcil per naltros. a més a més us deixem un enllaç d'una cançó per aprendre millor les passes que hem de seguir per fer la rcp. 












també hem gaudit de la festa de final de curs amb tota l'escola, va ser un dia molt especial ja que era la primera vegada des de el covid que podíem fer una super celebració. 









per acomiadar el curs varem anar a la platja de ses salines junt amb les famílies





























 EL dimecres vàrem fer jocs d’aigua a lescola! I ens ho vàrem passar així de bé! 







i el darrer dia, les mestres d’infantil ens varen representar el Teatre dels 3 porquets. 






apreciades famílies ha estat un plaer poder compartir aquests dos cursos amb valtros, no ha estat fàcil, peró de tot hem aprés, i el més important es que els vostre fills i filles han anat creixent i per jo ha estat tot un luxe poder acompanyar-los durant aquest camí. ara arriba el moment d'emprendre un nou camí que segur que anirà molt bé! us dessitjo tota la sort del món! sempre vos duré en el meu cor sargantanes, vos estim

2 comentarios: