LA NOSTRA VIDA D'AULA

jueves, 17 de marzo de 2022

Bones notícies!!!

 Hola famílies! 

Us deixem a continuació les activitats que hem dut a terme durant la setmana. 

Però sens dubte el millor que ha passat aquesta setmana ha estat que ens pogut juntar amb els infants d’altres aules! Les mestres el primer dia que ho vàrem poder fer ens van preparar música i ens ho vàrem passar pipa! Quan entràrem del pati, vàrem compartir les nostres emocions i varen sortir paraules tan polides com: llibertat, compartir, alegria, felicitat…








En els moments de desdoblament hem aprofitat per treballar matematiqueS amb les regletes, les hem colocat de menor a major i ens hem iniciat en la suma. 





















L’altre meitat hem continuat treballant el projecte d’alimentació saludable. Hem recordat el conte de ben sanets de na blanca nutri… na Valentina és una nena que li encanten les llepolies, la xocolata, els gelats, i un dia té molt mal de panxa de tant de sucre que ha menjat. Dins el nostre cos hi ha bitxos que són bons que ens ajuden a estar sans, però aquests és poden tornar dolents amb una mala alimentació.  A partir d’aquesta història ens hem endinsat en el que  passa si mengen tant de sucre. 

Hem vist un vídeo de la vida és així que parla sobre les càries i després hem fet una reflexió. 




A partir d’aquí, hem decidit fer un esmorzar saludable. La primera tasca que vàrem dur a terme va ser per equips cooperatius. Na Laura i na Isa ens varen donar una imatge d’un muffin i a partir d’aquí vàrem haver de fer una pluja d’idees (iniciant-se en una tipologia textual com es fer una llista) sabent que el sucre no estaria present ni l’ou. Després, vàrem fer la comprovació amb la llista d’ingredients de la recepta i si ho haviem encertat haviem de possar un ✅ i sinó (que no passava res) una ❎. 








Una vegada ja sabíem els ingredients que havien de dur els muffins ens vàrem posar mans a l’obra, però es clar, només teníem les quantitats per fer muffins per una persona i voliem saber els ingredients que hauríem d’utilitzar per totes les sargantanes. Així que vàrem proposar un repte matemàtic…

Si per un muffin necessitem 2 pastanagues i hem vingut 20 sargantanes… quantes pastanagues necessitem en total? 

Primerament vàrem oferir material manipulatiu i després cada sargantana va representar sobre el paper aquesta operació. 











Una vegada acabat ens vàrem posar a fer els muffins!! 













Us hem passat la recepta perquè a casa també la pugueu fer. 

Per altra banda en brais ens ha presentat el seu joc de sempre i per sempre: xocolate! Un joc de pica mans que segur que jugaveu quan éreu infants! 









Bon cap de setmana! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario