LA NOSTRA VIDA D'AULA

viernes, 1 de abril de 2022

 Hola! Us deixem el que hem treballat aquests darrers dies. 

Quan hem fet els desdoblaments hem aprofitar per treballar conceptes logico matemàtics amb material montessori 















L’altra mitat del grup es va quedar preparant un conte pel concurs literari. Per fer-ho hem seguit una sèrie de passes. Es va explicar que tenien un súper repte. El primer grup havia de començar el conte i l’altra mitat acabar-ho. 

Així primer varen triar 3 personatges i mitjançant una votació es varen triar, així com els seus noms, a més a més del llocs on volien que passes el conte.

Us presentem: 

a la tortuga kira, 



la gossa luna

El is glotón






Després varem començar amb l’elaboració de la història. Cada infant va aportar una idea seguint la idea de l’altre, tothom va participar. Amb l’ajuda de la mestra el nostre conte anava agafant forma…

Després per petits grups varen pintar amb aquareles els paissatges del conte: el bosc, una cova i un camí amb una casa petita. 




Una vegada acabats, varem procedir a confeccionar els protagonistes de la història. Ho varen fer amb elements de la  natura i els varen caracteritzar. 



Va arribar el torn del segon grup i amb la mateixa dinàmica es varen inventar tres personatges i varen seguir donant-li forma al conte que havien començat l’altre grup.

Us presentem a: 

sargantano



lili una rata 



 Cor un àguila





Tots junts varem triar un Títol: luna i els seus amics. 




Segur que teniu moltes ganes de que us mostrem el conte… però haureu d’esperar un poquet!! 

Per altra banda també vàrem dedicar uns dies a parlar de l’aigua i de la importància de fer un ús responsable. Vàrem veure un conte de la princesa del agua, una nena que vivia a l’Àfrica i que cada dia havia d’anar a buscar aigua molt enfora de casa seva. Arrel d’això vàrem reflexionar de quines coses podíem fer Naltros per cuidar de l’aigua i cada equip cooperatiu  es va encarregar de fer una recomanació.







Per acabar, aquesta setmana hem rebut una visita molt 😍 a la nostra classe. Ens varen visitar la classe dels… per concretar una cita per anar a plantar a l’hort les lletugues. 




I aquest divendres hem anat tots plegats a la fi a trasplantar els cossiols! 


















Bon cap de setmana! 




1 comentario: